lauantai 3. tammikuuta 2009

Hyvaa uutta vuotta!


Niin vaan jaivat kaikki sahkoiset joulun ja uuden vuoden tervehdykset lahettamatta, niin oli kiireinen loppuvuosi. Ensin tulivat jouluvieraat, sitten mahatauti, sitten kauan odotettu muutokuorma. Sen jalkeen kavi joulupukki, mahatauti jatkui ja kavin hakemassa laakarilta tehottomia antibiotteja.

Ja vastoinkaymiset jatkuivat edelleen. Tapaninpaivana lentomme viivastyi niin paljon, etta jaimme jatkolennolta. Paasimme perille Borneolle, Kuchingin kaupunkiin paivan myohassa. Siella sairastui Niilo. Seurasi sotkua, laakarikaynti ja lisaa sotkua. Onneksi olimme hotellissa, missa paikalle voi kutsua huonesiivoojan valineineen...

Nyt olemme viimeista iltaa Kuala Lumpurissa ja huomenna palaamme Delhiin. Kulttuurisella adaptaatiokayralla olen siina vaiheessa, etta paluu ei voisi vahempaa kiinnostaa. Likaisen ja haisevan Intian lisaksi odottamassa on purkamaton muuttokuorma ja kiireiset ajat toissa. Kaksi jalkimmaista asiaa on korjattavissa, mutta kahdesta edellisesta en ole aivan varma. Ehkapa lika halvenee ja haju hiipuu uuden vuoden myota. Toiveikkaana uuteen vuoteen!