lauantai 29. marraskuuta 2008

Vuokraisäntä helvetistä

Korjaus edelliseen: vuokraisäntä ei pida kattokerrostamme kakkosasuntonaan, vaan ykkösasuntonaan. Mokoma valehteleva ja ahne paska on viime päivinä osoittautunut patologiseksi valehtelijaksi ja ammattihuijariksi - ja mikä pahinta - myös kokeneeksi sellaiseksi.

Talon edellinen asukas poikkesi pari päivää sitten kertomassa omista kokemuksistaan vuokraisännän kanssa. Vuoden vuokrasitoumuksen päätteeksi hän oli miehensä kanssa muuttanut pikimmiten pois talosta, sillä vuokraisäntä oli koko ajan asunut yläkerrassa (asiasta aiemmin ilmoittamatta, mutta vuokrasopimuksen ollessa sellainen, ettei se suoranaisesti estänyt sitä) aiheuttaen häiriöitä ja vieden talon maksavilta ja ns. varsinaisilta asukkailta rauhan ja hermot.

Ellei vuokraisäntä nyt ole sentään itse perkele, niin vähintään paholaisen oppipoika. Asiaamme yritetään vielä selvittää työnantajani ja sen lakimiesten avustuksella, mutta ellei ratkaisua löydy, niin muutto lienee ajankohtainen viimeistään keväällä. Emme olisi varsinaisesti kaivanneet siiheen littyvää talonhakurumbaa, uusia sopimuksia, korjauskierretta, muuttoa ja muita jäjestelyjä, mutta mitä muutakaan tekisi huomattuamme muuttaneemme helvetin lieskojen lämpöön kuuntelemaan saatanan naisystävän korkojen kopinaa ja pojan rumpusooloja yläkerrasta?

1 kommentti:

Miha kirjoitti...

"Tunnisteet: helvetin esikartano, intia, lakimies, perkele, saatana, talo, vuokraisäntä"

Eipä tuohon ole enää mitään lisättävää... Toivottavasti lakimiehet onnistuvat paholaisen karkoituksessa.