sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Ajay Lama


Miellä on jo myös oma auto. Tai oma ja oma. Työnantajan vuokraamahan se on, mutta meidän käytössämme seuraavat kolme vuotta. Myös kuski meillä on. Suomalaispariskunnan viimeiset kaksi vuotta työllistämä kuski oli vapaana ja tartuimme oitis tilaisuuteen. Kuskin nimi on Ajay Lama ja hän on kotoisin Nepalista. Oikein mukava mies ja turvallisen oloinen kuljettaja. Niilokin tykkää Lamasta. Sen huomaa muun muassa siitä, että Laman nimi on usein huulilla ja aina pitäisi ”mennä auto”. Yhtenä päivänä Niilo alkoi itkeä, kun Lama ei tullutkaan meille sisälle. Toivottavasti löydämme yhtä mieluisaa palveluskuntaa myös muihin puuhiin. Tulevassa talossa riittänee hommia ainakin yhdelle taloudenhoitajalle ja yhdelle puutarhurille.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiitos Sanelma viestistasi. Mielenkiintoista lukea elamastanne siella. Talo nayttaa upealta=) Lisaa kuulumisia laitan mailin kautta. Tytti ja Jani

Unknown kirjoitti...

Mukava kuulla kuulumisia ja kiva että elämä alkaa asettua.

On kyllä huikeaa kuinka toinen todellisuus Intia on. Kuinka tavallaan entisajan yhteiskuntarakennetta se edustaa täältä Suomesta ja Ruotsista katsoen.